Australien,  resor,  Semester

Exalterad!

  Jihaii!!! Nu är resten av resan bokad!!!! Så här ser reseplanen ut…

19/1 Brisbane

20/1 Buss till och häng i Noosa

21/1 Fraser Island utflykt

22/1 Noosa och sen nattbuss till Airlie beach

23/1 Airlie Beach häng och incheckning till…

24-26/1 …Segling i WhitSundays!!!

27/1 Flyg till Brisbane 

28/1 Brisbane

29/1 Flyg hemåt

Fullspäckat med roliga aktiviteter och dessutom optimerat… Jag måste ju dock erkänna att jag trodde att jag flög hemåt redan den 28/1, så den dagen i Brisbane är en ren bonus! Hoppas att vädret samarbetar med mig, för visst är det mycket trevligare att bo på en segelbåt om solen skiner?!

Imorgon kör jag sista surflektioner kl7-9. Sen är det bussresa till Brisbane via Byron Bay med avresa 13:30. Räknar med att kunna läsa massor av bok, skriva en del av verksamhetsberättelsen för en ideell organisation jag varit delaktig i och kanske bara lyssna på musik. Ska bli tråkigt att säga hejdå till tjejerna jag träffat, men häftigt att få ett par dagar av egen tid också. Surf vampen har varit sjukt rolig, men nu är jag redo för nya äventyr!

Kommentarer inaktiverade för Exalterad!