ex,  tankar,  V

Så olika

I natt drömde jag en mycket intressant dröm om V och min exman. Vi bodde i något hus tillfälligt och V och exmannen skulle spela fotbollsmatch och vi skulle ta oss dit och hej och hå. 

I drömmen såg jag hur olika V och exmannen är. Jag har aldrig riktigt tänkt på det förut. V är lugn och metodisk. Tänk alltid efter före och oroar sig för (enligt mig) helt onödiga saker som tex var vi ska parkera om vi åker någonstans eller var vi kan köpa kaffe när vårt vanliga café är stängt. Min exman är precis tvärtom. Tänker aldrig efter före. Tänker att allt löser sig och lever livet lite på impuls. 

Min exman menar att jag inte har någon smak när det kommer till killar och det kanske iaf stämmer till viss del, jag har ingen typ. Både V och min exman är jätteviktiga i mitt liv. Båda spelar stora roller. Olika roller, så klart! 

Hur är det för er? Har ni någon typ eller är era partners olika? 

Kommentarer inaktiverade för Så olika