Australien,  resor,  Semester

Surfcamp

  Så har jag hamnat i Spot X via Byron Bay och kroppen småvärker lite här och där. Två surfklasser har vi hunnit med, två bussturer och massor med röriga instruktioner, fel information och dålig kommunikation. För ett kontrolltroll är det här surfarlivet verkligen en prövning, och där har vi svaret på varför jag aldrig skulle klara av det. Men surfningen, damn det är roligt!!

Visst vi har breda, stabila brädor. Visst surfar vi ganska grunt, har bra instruktörer och schyssta vågor – men jag trodde aldrig att jag skulle kunna ta mig upp och stå under mina första tio vågor! Nu, fyra timmars surfande senare finns det en skön molvärk i kroppen. En längtan efter nästa kurs och saltvatten i hela huvudet! Vädret är allt annat än soligt, men vattnet är skönt och när man väl kommit i spelar det ingen roll om det är soligt, blåsigt eller regnigt. Sen är det en grymt skön känsla att lägga sig i sängen med en trött kropp och önska att det blir morgon rätt snart så man kan fortsätta testa, utvecklas och skratta!

Men ja, den icke existerande organisationen går bitvis på min nerver… Men frågar man tillräckligt många, tillräckligt många gånger så kanske man får rätt information. 

Kommentarer inaktiverade för Surfcamp