Australien,  resor,  Semester

Brissie

   Okej. Idag har fokus legat på att hålla sig vaken och se Brisbane. En stad med 1,9 miljoner invånare borde ha lite att erbjuda eller hur? Nja, kanske inte så mycket. Efter en frukost på flygplatsen, där jag också passade på att ladda min telefon och dricka en kaffe tog jag tåget in till Roma station. Ryggsäcken är exakt så tung som jag minns den från Argentina, men samtidigt ganska smidig att bära. Strax efter nio checkade jag in på hostelet där resten av rummet inte tagit dig ur sängarna än. En dusch och fräscha kläder tillsammans med ett lager solkräm gjorde mig redo att göra stan. 

Allt som var värt att se hade pekats ut på kartan av tjejen i receptionen och nu efter 11,5km, en jättegod sallad och lite wi-fi senare har jag hittat solterassen i byggnaden. Jag tyckte mig minnas en pool, men det enda jag hittar är ett pool bord. Så antingen har jag hallucinerat eller läst väldigt kreativt. Planen är nu att få lite sol på benen och läsa lite bok. 

Jag lyckades få lite wi-fi under dagen och har rett ut att min pickup är 7:45 imorgon och inte 6:45 som min reseplan angav. En timmas extra sömn!! Känns guld värt en dag när 1,5h är vad jag lyckades krama ur den gångna natten.