Date,  Kärlek

Tinder

Så, ska jag nu nämna Tinder så mycket kanske han är värd en ordentlig presentation?

Jag träffade Tinder via, Tinder, därav smeknamnet. Han är kanske 182cm lång och bredaxlad. Håret har förflyttat sig från huvudet till bröstet och ryggen (måste åtgärdas!). Han har ett par glada charmiga ögon och ett par manliga händer. Konstig detalj att känna till kanske?

Han är separerad och de har ansökt om skilsmässa, men då det är två barn involverade tar det lite tid. Ja, ganska exakt 6 månaders betänketid innan skilsmässan vunnit laga kraft. Tinder är så där osannolikt smart, medlem i Mensa, har läst Finansiell Ekonomi och en halv läkarutbildning. Just nu har han en tjänst som strategiskt ansvarig för ett stort omstruktureringsprogram på ett svenskt företag. Låter komplext, är säkert minst lika komplext. Samtidigt som han inte vet skillnaden på cava och prosecco, eller  vilket år Gustav Vasa blev kung. Så smart, men inte inom alla områden.

Det bästa med honom hittills? Hans förmåga att få tiden att försvinna när vi umgås, hur han får mig att skratta och hur han tittar på mig. Att han är en gentleman och charmör på en gång, att han uppskattar och bekräftar mig för såväl min hjärna som min kropp. Den här mannen kan mycket väl vara en keeper…