München,  tips

Sov gott! 

Vi har superdåligt luft i vår lägenhet, speciellt i sovrummet. Jag får torrhosta på nätterna och blir irriterad i halsen och ja, sover dåligt. Så har det varit sedan vi flyttade in… Vi har pratat om att köpa en luftfuktare men kommer aldrig till skott. Däremot kan vi ha en blöt handduk på elementet som ångar sig under natten, nu provar jag något nytt. Nämligen dessa blommor som på svenska heter paradisträd och på latin, som de tydligen talar i blomsteraffärer, crassula. 

   
 
Kanske inte den snyggaste blomman men de ska vara grymma på att omvandla koldioxid till syre, lixom lite bättre än andra blommor och troligen mycket bättre än orkidéerna jag hade innan. Här finns lite mer info om bra blommor.

Jag köpte fyra blommor, alla de hade i affären, igår och i natt har jag faktiskt sovit godare än vanligt. Blev hostig först vid fyratiden. Istället för kl 22 när jag går och lägger mig. Om det beror på blommorna eller inte får framtiden utvisa.