Australien,  Date,  Kärlek,  resor,  Semester

Äntligen på väg

  
Då är jag på väg! Eftermiddagen har spenderats på Heathrow Airport – jobbandes! Jodå, faktiskt. Jag har hanerat mail, skrivit dokument och försökt få saker att röra sig framåt. Dessutom har jag blivit överöst med fina sms från Tinder. Han är en sån charmör. Rosorna på bilden ovan fick jag på vår fjärde dejt. Igår sågs vi en kort stund i hans bil på parkeringen mellan våra kontor och idag insisterade han på att få köra mig till flygplatsen. Han har inte bara ett stort och givmilt hjärta han är dessutom begåvad med en hjärna. Sånt tänder jag på, intellekt är kanske det sexigaste jag vet. (Ja, till och med sexigare än det här!) 

 Och nej, han ser inte någonting ut som bilden ovan!! 

 Jag ser fram emot att ha någon att sakna medans jag är ute och reser och jag tror jag mår bra av den här ofrivilliga pausen i dejtandet. Jag har annars en förmåga att springa med huvudet före hjärtat och när hjärtat hunnit med… Som inneburit mäkta förvånade dejter som inte riktigt förstått vad som hände. Var den tvärvändningen kom ifrån som de inte sett spår av tidigare.

Så de här två veckorna kommer jag använda för att tänka efter, för att känna efter och sakna. Men mest av allt kommer jag använda de här två veckorna till att njuta, av sol, värme, hav, äventyr och egna val!!