Australien,  lördag,  vänner

Aj, oj, nej!

Jag vaknar med träningsvärk. Och funderar på exakt hur ont jag kommer att ha i musklerna imorgon när jag ska gå upp. Imorgon är dag två, ni vet den där dagen när musklerna skriker av ilska för att du misshandlat dem genom att göra “nya” rörelser som utfall, A-press och bicepscurl. Nya för det är åtminstone 1,5månad sen jag sist var på ett body pump pass och jag tänkte att lite vikter ska man inte backa för. Jag är tacksam att jag bokade in ett BP pass, för det var inte alls väder för en löptur med regn, blåst, snöslask och plusgrader. 

Utöver träningspasset så har helgen inneburit lite mys med Natalia, tre längre, mysiga, telefonsamtal med syster och vänninor. Avslutningsmomenten i Tour de Ski, Italienplanering och årets första semla med J och takeaway med Tinderdejten M. För att summera det, grymt bra helg och nu är väskan packad för avresa imorgon!!

Kommentarer inaktiverade för Aj, oj, nej!