vardag

Värmefilt! 

Jag sitter i soffan under min värmefilt. Precis som vi misstänkte så var det inget fel på elementen utan de har alltid varit varma. Är huset som läcker värme eller om vår lägenhet är sist i kedjan dit värmen går eller något? 

Idag sitter jag iaf i soffan för en riktig sportsöndag. Nu är det alpinskidåkning, sedan spelar Sverige handboll och sedan är det klättringen i längdskidåkningen. Så här sitter jag och här har jag tänkt sitta. 

  
Jag ska också rensa ut lite mer saker vi ska skänka till second hand, pengarna de får in går sedan till välgörenhet, toppen tycker jag som inte tycker att det är roligt att sälja på blocket eller Tradera eller liknande sida. Och om andan faller sig på så ska jag också städa. Men röstsportsportsport!  

Kommentarer inaktiverade för Värmefilt!