Shopping

Rea outfit

Idag börjar NKs välkända rea här i Götet. Jag är inte så överförtjust i reaor men hemifrån känns de hanterbara. Här kommer i alla fall tre reatips som jag tycker är värda att klicka hem. Så kanske ni kan ge mig tips på något kul som är på rea? För jag känner mig sjukt sliten, grå, tråkig, matt och passé. Kanske beror det på vintern, kanske på humöret eller kanske för att det kändes som jag blev dumpad. Oklart men det börjar bli trist.  Här kommer i alla fall fyra tips som blir en hel outfit. I alla fall en Natalia-outfit. Och ja, man få ha paljettkjol på vardagar. Speciellt i Sverige.

Klicka på bilderna så kommer ni till produkterna.

 

 

Polotröja från H&M
Polotröja från H&M

 

hmprod-1
Paljettkjol från H&M
Knallrosa väska från Asos
Knallrosa väska från Asos
Snyggaste skorna för typ inga pengar alls.
Snyggaste skorna för typ inga pengar alls.