Australien,  resor,  Semester,  Träning

Ledigt mitt i veckan

  
 Onsdag och ledigt! Visst är det fantastiskt skönt? Jag har väldigt dålig koll på varför vi firar Trettondagen (något med att de tre vise männen kom fram till Jesus i stallet tror jag) men oavsett varför så är det väldigt skönt när dagen infaller mitt i veckan. Det ger ett skönt avbrott på veckan, tid att sova igen förlorad nattsömn efter måndagens äventyr. Tid att njuta av dagsljus (till och med sol!), träna och för mig att fundera över vad jag borde packa. Solkrämerna har jag letat fram, shorts och sandaler har reahandlats och väska har inlånats från J. Till helgen besöker jag förrådet och förvaringsväskan med sommarkläder som bor där nu offseason. Oj snart är jag där på riktigt!!

Kommentarer inaktiverade för Ledigt mitt i veckan