Gravid!

Jag är faktiskt inte så glad

“Alla” är gladare än oss över att vi ska få barn. Speciellt de “äldre” människorna i vår närhet mellan 50-60. Där sprids ryktena otroligt fort och människor som jag knappt känner och inte pratat med på flera år gratulerar oss och delar med sig av förlossningar och småbarnstiden. 

Om jag ska vara helt ärlig så är jag inte jätteglad över barnet än. Jag har ju mått väldigt dåligt och mår fortfarande inte bra. Då och då kan jag känna “rörelse” i magen men annars mår jag bara dåligt. Tyvärr är det inget att vara glad över. 

Jag är en ganska praktisk person och fokuserar mycket på det. Vad måste vi köpa? Vilken är den bästa vagnen? Vilken bilbarnstol är säkrast? Jag tror att glädjen infinner sig sen. När det blir konkret. På rean i Sthlm fyndade vi lite kläder på rean. Jag hat hört mycket gott om polarn & pyrets kläder och de passar ju perfekt att köpa billigare. 

  
Det är roligt att många engagerar sig i oss och bäbisen men jag känner verkligen att jag och V är ensamma i den här situationen och jag tycker det är skönt. Speciellt i början då jag vill amma kommer det ju “bara” handla om mig. Så jag rustar mig mer för en jobbig tid och försöker ta mig igenom graviditeten. Jag hoppas att glädjen snart snart infinner sig.