Date,  Kärlek,  livet

Träff med Tinder

  Igår tillbringade jag säkert två timmar i en bar skrattandes, kyssandes, pratande, fler kyssar och mer skratt. Hur hamnade jag där? Ja, det är en rätt annorlunda historia. Jag matchade M på Tinder i november och vi sågs på en kort dejt i mitten av november. Min reflektion då var att han inte var lika snygg som på sina foton och han kändes rätt obekväm – men samtidigt väldigt lättpratad. 

Vi bestämde oss för att ses igen, på en “riktig” dejt. Den avbokade jag med kort varsel för det fanns helt enkelt inte energi för en dejt. Så, jag trodde nog allt runnit ut i sanden efter min helg med besök, Indien vecka följt av utbildningsvecka. Men så hördes vi igen strax innan jul och när jag insåg att han var gift, var jag säker på att den dejten inte skulle bli av. Men ett bra svar på frågan om singelstatusen innebar att vi då sågs i förra veckan. När jag tittade på klockan första gången hade det gått tre timmar. Vi hade så himla skoj ihop. Han är intressant, har gjort en himla massa spännande saker. Är jävligt smart och dessutom rolig. 

Vi sa hej då efter fem timmar och med tanke på hur mycket han figurerade i mina tankar under nyårsafton så insåg jag att han var material för en tredje dejt. När jag kort berättade för min kompis H vad som hade hänt igår, så konstaterade han att så här har jag inte pratat om någon på hela det sista året. Och det har han alldeles rätt i. Så, jag är nyfiken på var det här kan landa – för det har i alla fall börjat väldigt bra!

Kommentarer inaktiverade för Träff med Tinder