Australien,  resor

Australien

I helgen har jag tillbringat mycket tid med min dator i knäet, ja slötittandes på Tour de Ski men med fokus på andra saker. Förutom min fotobok har jag nu gjort en draft över min Australienresa. Eller Australien är att ta i, mitt besök i Queensland är nog en mer korrekt benämning.

Jag landar i Brisbane, ohemult tidigt (06:45) efter en 34h lång flygresa som går via London och Singapore. Den dagen har jag markerat åt att lämna väskan på ett hostel och se staden “by foot”. Helt enkelt ett par sköna skor, shorts och en mobil att fota med. Morgonen därefter blir jag upphämtad för att åka på en 5 dagars surfcamp söder om Byron Bay. Det äventyret är alldeles precis bokat och jag står och väntar på bekräftelsen… gissa om jag är supertaggad???

Efter surfäventyret mellanlandar jag återigen i Brisbane innan jag sätter mig på en buss norrut, mot Harvey Bay och Fraser Island. Därefter blir det buss upp till Arilie Beach och ett segeläventyr i WhitSunday Islands innan jag vänder nedåt mot Noosa och tillbaks till Brisbane för hemresa. Jag tror det kan bli bra, två eller tre nätter på buss – men det anser jag inte vara några större utmaningar och en hel jäkla massa äventyr!

 

Kommentarer inaktiverade för Australien