Lista

Året 2015

Bloggen är tillbaks! Dagen till ära summerar vi året och jag inser att året varit fulltecknat med saker… Nu är jag redo för ett nytt kapitel, ett 2016 med nya äventyr, resor och upplevelser!

Beskriv året med tre ord: Stabilitet, Skratt och Tidsbrist

Vad har du gråtit över i år? 2015 har lyckligstvis innehållit betydligt mindre tårar än 2014, men vad har jag gråtit över. .. uteblivna möjligheter, situationen i världen och säkerligen banala saker som trötthet, känsla av hjälplöshet och lite ensamhet.

Vem har fått dig att skratta i år? Natalia, hon är min charmerande motpol och bästa vän – och helt och hållet galet ibland!

Vad är det mest överraskande som hänt dig i år? Innerliga förtroenden jag fått av bekanta, återkoppling jag fått på jobbet men mest av allt att mitt ex sålde allt och flyttade till Australien, och hem igen inom en månad och det förtoende jag fick att vara del av den tunga beslutsprocess som det innebar.

Vad lärde du dig under året? Att dejtande är en cirkus, man ska helst vara lindansös, akrobat, lejontämjare och cirkusdirektör.

Lärde du känna några nya människor under året? Ja, flera stycken och kanske en speciell igår…

Vad är du mest stolt över? Att få vara del av så många fantastiska människors liv. Jag älskar mina relationer, de är och kommer alltid att vara viktiga.

Bästa upplevelsen: 2015 innehöll många roliga upplevelser. En skrattfylldresa till Gdansk, vandringar i Cinque Terre, musikkonserter, härliga sommardagar, spontanta utekvällar och myskvällar. Den bästa upplevelsen får ändå bli Pollyland, en helt galen rolig resa!

Bästa köpet: Min käraste lilla Bil, den gör mig glad varje gång  jag ser den! Och en viss Australienresa som kommer blir en riktig kick off på 2016!

Årets låt: Enligt mitt Spotifykonto (som jag delar med Natalia) är årets mest spelade låt Cheerleader med Omi och den tillsammans med  Shut up and Dance är de låtar som bäst symboliserar året!

Årets dryck: Kaffe, jag slutade  dricka äckligt jobbkaffe när jag en dag insåg att det smakade surt och inte ens doftade kaffe, där och då lovade jag mig själv att bara dricka gott kaffe! Präktigt eller hur? 😉

Årets känsla: Lugn och nyfikenhet.

Årets godaste mat: Surdegsbröd! Jag är en breadie, älskar bröd. Ett gott surdegsbröd med smör, det räcker så