resor

Bucketlists: resor

IMG_3047
Bild från Taffelberget när jag var i Kapstaden för några år sedan.

Både Alex och Happy inspirerades av People in the Street och skrev en liten bucketlist på resor. Som den av oss tre som älskar bucketlistor mest (tror jag) så känner jag att jag inte kan vara sämre. Jag skriver årliga bucketlistor. En stående punkt brukar dock vara att besöka ett land som jag aldrig varit in innan. Här kommer i alla fall min rese bucketlist.

 1. Köra rally för välgörenhet i öknen (på riktigt, en plan för 2017).
 2. Se norrsken där man nu ser det bäst.
 3. Resa runt i Sydafrika (åh, detta fantastiska, underbara och vackra land) i minst en månad.
 4. Åka skidor i Kanada.
 5. Hyra ett slott med bästa vänner i Skotska högländer.
 6. Uppleva Moskva
 7. Hänga i New Orleans utan planer.
 8. Besöka Mongoliet.
 9. Ligga på stranden i Maldiverna.
 10. Gå på tur i Norges vackra fjäll.
 11. Se hur det egentligen är i Nordkorea

 

Spontant, vad kalla ställen som hamnade på min lista! Och New Orleans vet jag inte riktigt hur det hamnade där för jag har ingen större USA längtan. Ingen alls faktiskt. USA och Japan står inte högt i kurs hos mig.