5:2,  Bästa vänner,  Date,  lördag,  Träning

Soffsöndag

Oj, det är en sliten rackare som sitter bakom tangentbordet idag. Det har varit en intensiv vecka på kurs som avslutades med ett möte på kontoret innan jag kunde avrunda veckan och komma hem. Efter en vecka av fantastiska luncher, förmiddagsmacka, eftermiddagsfika och tvårättersmiddagar så kände jag mig som en rullande boll. Mitt 5:2 ätande har fått pausa under såväl Indien som utbildningsveckan, men ibland kommer livet emellan och det är så det är.

Fredagen avslutades i alla fall med ett väldigt skönt löppass, i okej tempo och långt, ja 14km blev det. Det var inte många medmotionärer ute i spåren den tiden på vecka, så det var nästan så att min gamla mörker rädsla började smyga sig på. Det är en ovälkommen träningskompis och blir som en tung ryggsäck, begränsande, stressande och oroande.

Ja anledningen till att jag är supertrött idag, jo jag och Natalia hade dejt igår. Otroligt välbehövligt! Det är längesedan vi hade tid och möjlighet att prioritera varandra, men igår gjorde vi det. En hel kväll som började med tjejsnack och slutade med tjejhångel. Ja och innan dess var den herrhångel, julklappsshopping, finlunch med vänner från min senaste singelperiod. En väldigt, väldigt fin lördag helt enkelt.

Kommentarer inaktiverade för Soffsöndag