Gravid!,  kläder,  tips

Yta!

Köpte en klänning som jag tänker passar till jul och nyår men också andra tillfällen för att munta upp mig och få lite positiv pepp inför jul och nyår.

klanning

Inte en jättebra bild men vill ni ha en närmare titt så kolla här. Om ni undrar över modellen så har jag absolut 0% mage än så länge. Jag vet inte när det är normalt att magen kommer men jag fortsätter tappa i vikt och att det skulle vara någon annan som är bosatt i magen syns det inte ett spår av. Jag har hört att många som är gravida första gången vill att det ska synas så fort som möjligt men jag tycker att det är skönt så länge det inte syns. Jag trivs bra i mina egna kläder och vill helst inte ha några blickar eller kommentarer från människor som inte är mig nära.

Nu skulle jag behöva någon mirakelkur för håret. Mitt hår har blivit så slitet senaste tiden. Troligen beror det på att jag inte borstar det och slänger upp det i en slarvig knut och sedan både sover och går jag runt så där. Inte bra för håret. Ska prova lite arganolja och hoppas på mirakel. Har behövt boka om min klipptid två gånger i höst pga kräkningarna så håret är en katastrof i sig, 11 januari fick jag tid hos frissan.