Fredagslänkar

Fredagslänkar

Jag erkänner, länkarna börjar bli lite svåra. Så jag gör om lite men hoppas ni gillar dom ändå!

I en värld där folk helt verkar ha tappat kritiskt tänkande så känns det kul att någon undersöker varför. Det finns för många idioter helt enkelt. Jag älskar citatet  “One benefit of gaining a better understanding of how we reject other’s bullshit is that it may teach us to be more [aware] of our own bullshit” i slutet av artikeln. Efter den läsning kan lite peppande fredagsshopping vara en bra idé men vill man få tag på Mr Brainwash “Life Is Beautiful” så får man hänga på låset kl 21.00 ikväll då de släpps. Annars är denna goding lite lättare att klicka hem.

Nu missade väl inte Alex goda recept på kola. Jag tänker att vi gör som hon säger men lägger till lite havssalt. Jag förstår att man säkert ska lyssna på julmusik under julbaket men jag har cirka 0 julkänsla och har inte ens hunnit köpa mina julkort. Så jag skippar det och lyssnar på Fleur East låt Sax. Fleur är förövrigt ett fint namn.

I övrigt så tycker jag inte vi firar så mycket utan sörjer Jose fått sparken. Personlig håller tummarna att Pep Guardiola tar över. Det visste ni kanske inte, att jag gillar fotboll och är ett Chelsea fan. Nu vet ni det!