Ideellt arbete

Arg

IMG_7533-2

Det är sällan jag är arg kom jag på inatt. Jag kan bli ledsen ganska ofta men arg blir jag vid ytterst få tillfällen. Jag vet inte varför riktigt. Kanske beror det på att jag inte bryr mig på det sättet som krävs. Jag är antingen väldigt känslomässigt involverad och blir ledsen eller så bryr jag mig inte alls. Eller så här är det ju såklart, för att bli arg så är det ofta en persons beteende som retar up mig. De jag bryr mig om retar sällan upp mig så mycket, för de bryr sig lyckligtvis om mig med. De som jag inte bryr mig kan, uppenbarligen, också göra mig arg men då har de gnällt, tjatat eller (i mitt tycke) förstört under en längre tid. Och typ där är jag nu. Bägaren har helt enkelt runnit över. Det tragiska är ju att det går ut över de som jag bryr mig om för jag orkar ju inte med någon interaktion med en person jag inte gillar. Det är idiotiskt egentligen på alla sätt och viss. Jag antar att det inte blir lättare av att det känns som att det är jag mot världen typ. Mitt i min frustration så behöver jag ta mig samman och få saker gjorda. Ensam. Jag omger mig av världens bästa gäng men jag har inte kraft att samla ihop dom och få saker gjorda. Min superhjälte Happy är på konferens och även om hon inte var så vill jag inte ägna en kväll åt att reda ut mitt ideella engagemang kaos. Miss M hade väl säkert kunna hjälpa hon med men hon är sisådär 30000 miljarder mil bort. Mina två mentorer vågar jag inte ens ringa för de kommer bara säga att jag ska ta mig samman. De har ju en poäng där. Så det är väl det jag ska sätta mig ner och göra nu. Träna hade varit skönt men jag har stukad foten så det blir inga boxningssäckar för mig på ett tag.

Jag märker att när jag väl blivit arg så kan jag bli arg på nästan vad som helst. Allt blir cirka 20 gånger mer irriterande. Jag borde låsa in mig i ett rum och köra ett effektivitsrace. Det värsta är att jag känner att jag inte riktigt kan gå vidare med min dag innan jag sagt vad jag tycker till idioter som får mig arg. Det är inte min bästa sida. För alla är inte som jag, många tar åt sig på helt fel sätt. Äh, jag skiver upp något kul på nästa års bucket list, tar en kaffe och går vidare med dagen.

Kommentarer inaktiverade för Arg