vänner

Skämskudden

  
Man bör nog avstå att blogga när man druckit vin men det skiter jag i. Inte för att jag har så mycket vettigt att blogga om. För ni orkar väl inte höra om hur kär jag är än en gång? Synd, för idag vill jag skrika det till hela världen.

Annars då? Jo men jag blir matad med mat, mer mat och ännu mer mat. Jag kommer rulla hem från Norge där jag befinner mig nu. Vi har haft tjejsnack om allt från killar, spöken, tjejsex och mycket mer. Min kompis K kommer påstå att det inte är spöken utan änglar men dessa knepiga fenomen har vi i alla fall filmat. Jag försöker desperat hitta en logisk förklaring men misslyckas helt. I filmerna så dyker det upp små ljusfenomen som jag inte kan förklara. K har länge sagt att det spökar i hennes hus. Jag har lika länge skratt åt det men nu vetifan alltså. 

Vad mer då? Jo men jag har publicerat en vacker och halvkåt emoji dikt på min Instagram. Lite så jag skäms ihjäl. Jag får se hur länge den stannar där. Sådan är jag. Jag kan skämmas över saker ingen förstår men jag kan utan problem ta på mig en leksakstiara på stan. Inga konstigheter alls.