Girlytalk

Tack gode Gud!

Så igår fikade jag på flygplatsen med min bästa vän. Der var två timmar fyllda av ekonomiskt prat, skitsnack, prat om barn och en kollektiv hemlängtan till Stockholm och all mat vi ska äta där! Kebab från Hötorgshallen står högt på min önskelista. Vi blir i Sthlm i mellandagarna och troligen över nyår. Julen firar vi “som vanligt” i Danmark. 

Dessutom fick jag lite svenska grejer från min vän. Bland annat knäckebröd. Och som det verkar mår jag inte illa av det! Gu så skönt! Behövde inte ligga och “hålla emot” illamåendet igår kväll och nu på morgonen kunde jag också äta två mackor utan att må illa! Så skönt!! 

Uppdatering: tyvärr måste jag ändra mig, kräks även av knäckebröd. Suck!

  
  
För övrigt drömde jag i natt att det fanns en ask med wingummi som var exakt som Aladdinasken. Massa olika sorters wingummi. Ni kan ju gissa vad jag vaknade sugen på? 

Kommentarer inaktiverade för Tack gode Gud!