jobb,  resor

namaste

En gatustädare

Utsikt från ett av kontoren
  Jodå, det är vad jag sysslar med just nu och det innebär väldigt lite tid över till att uppdatera bloggen. Det innebär faktiskt väldigt lite tid till saker som gå på toaletten, läsa en bok, andas och umgås med mig själv. Den mesta tiden går åt till möten, transporter, fler möten, diskussioner, gemensamma frukostar/luncher/middagar. Just nu är min kollega på rundtur i byggnaden, en byggnad där jag inte känner någon alls. Därför har jag valt att sitta kvar i mötesrummet och njuter av tystnaden. Ja den tystnad man nu kan uppbåda i en myllrande indisk stad.

Det här är en vecka där jag totalt gått in i jobb-bubblan. Mitt övriga sociala liv är liksom på paus. 

Vanligaste transportmedlet, auto-rickshaw
 

Utsikt från ett annat kontor
Kommentarer inaktiverade för namaste