Känslor,  Vardagen

Tröttirratation

Jag har sovit cirka två timmar och trettio minuter inatt. Har det inte tjafsats om känslor så har det gnagt att hamna i obehagliga situationer. Det var en tung natt. Som resulterade i svullna ögonen imorse.

Imorse eller vad det än var så var jag nog fortfarande övertrött pigg men nu är jag supertrött och vill sova. Jag vill hem. Allra helst vill jag hem och bli omhändertagen. Det inte hända för den som jag vill vara med är sisådär fem-sju timmars flygresa härifrån (beroende på mellanlandning) och dessutom vill ju den personen helst vara med någon annan. Hon vill säkert vara med mig med det betvivlar jag inte men jag vet att om det stod mellan mig och hennes ex så skulle jag förlora. Om vi tjafsar om det? Jo tack. Förhållande mellan två tjejer är ingen enkel grej ska jag tala om. Det är mycket känslomässigt (och ofta irrationellt) reasonerande. Ändå är jag, hör och häpna, helt ointresserad av någon annan. Känslor alltså. Vore det inte skönt om man kunde kontrollera dom med några knapptryck?

I allmänhet nu så känner jag mest press, förväntningar och krav som jag inte kan,vill eller orkar leva upp till. Jag vill bara få vara ifred.