jobb,  resor

Tjänsteresa

  Jag sitter och väntar på att en indisk man ska städa färdigt mitt rum. Han torkar lite på allting, att jag anlände för mindre än sex timmar sedan och endast har använt sängen och badrummet verkar inte bekymra honom. Han torkar, fejar, dammsuger och pysslar i hela rummet. En mycket duktig arbetare, men jag som helst av allt önskat 30 minuters egentid känner mig lite otålig. Gårdagen spenderade jag på flygplan, via Frankfurt hamnade jag i Indien och imorgon väntar starten på en veckas intensivt jobbande.

Innan dess ska jag på något smart sätt försöka fördriva en dag utan att få i mig för mycket baciller eller konstiga lukter och syner. Det är min andra resa till Indien, och jag hoppas att jag under detta besök kan omvärdera mitt första intryck av landet…

Kommentarer inaktiverade för Tjänsteresa