Girlytalk,  tankar

Flabbel

Klockan är 02:00. Jag skulle sovit för massa timmar sedan. Jag tog ledigt på kvällen medveten om att det kommer stå mig dyrt genom att morgondagen blir stressig. Kanske får jag una mig en kaffe från favoritstället. Och bara kötta på. För sova verkar igen inte vara min grej. Istället blir jag äckligt melankolisk när natten kommer. Det är en massa tankar som landar hos mig och som jag inte alls kan hantera. Det är alltid ifrån min adoption, yrkesval, kärlek, livet och döden. Ja, ni märker ju. Jag kan inte minnas sist jag funderade över något som bisarrt som om jag skulle eller inte skulle köpa en topp. De senaste inköpen har varit måsten.

Samtidigt som jag tänker på en massa stora och svåra dilemman så känner jag också en enorm tacksamhet över alla som finns i min innerst närhet. Extra kul och stolt är jag faktiskt över vårt lilla blogg gäng. Jag tycker det symboliserar härlighet med tjejkompisar. Jag tycker det är kul att vi är i helt olika stadier i liver trots att vi är ungefär i samma ålder. Att vi har så mycket gemensamt men ändå är så olika. Alex är gift och väntar barn, Happy satsar på karriären och dejtar, jag hånglar mest, funderar över vad jag vill bli när jag blir stor och undviker förhållande som är alltför seriösa. Nu blev det här väldigt flummigt men jag har ändå tänkt på det några dagar – att jag gillar girlytalk. Det är så kul att följa och speciellt kul är det att följa Alex redan från start. Att hon inte höll det hemligt i en massa månader. Det är jag tacksam för, att vi läsare har det förtroendet.

Nä, nu är klockan över tre. Och som sagt, imorgon väntar ett effektivitets race utan dess like. Videon har inget med inlägget att göra egentligen mer än att den var fin och det är mina bloggkompisar också.

Kommentarer inaktiverade för Flabbel