Bakning,  familj,  livet,  vardag

Ett livstecken

Jag har visst blivit lite tyst här på bloggen, det händer lite för mycket som inte riktigt har bloggvärde känner jag. Och djupare tankar finns det just nu lite för lite tid till.

Vad händer då i helgen adventsmyste jag hemma hos min syster med familj, även mina föräldrar var på besök så det var huset fullt. Tyvärr känns det fortfarande som jag lär känna den nya versionen av min syster, för hon beter sig underligt på flera sätt.

Sen i söndags var jag på utflykt till en nyflyttad vän. Ett sött hus nära centrum i en mindre stad ca 1h bilkörning från mig. Vi hade en mysig eftermiddag med lunch, julfika, julskyltning och massor med uppdateringar. Nästa gång vi ses kanske hon har blivit mamma, det ska bli spännande! (och samtidigt lite skrämmande att jag inte är ett enda steg närmre det stadiet själv…)

Igår var jag ute och käkade middag med en tidigare kollega och vän, vi har samma förkärlek för god mat och goda viner så vi satt och småpratade, åt och drack i tre timmar innan fantastiska Natalia kom och plockade upp mig. Jag och Natalia har alldeles för mycket i våra agendor just nu, och alldeles för lite tid att ses. Jag hoppas vi kan fixa till det under jul och nyårshelgen – för på lördag sticker jag till Indien på jobbresa. Och innan dess kommer min mamma på besök för julkonsert och julklappshandlande!

Kommentarer inaktiverade för Ett livstecken