Gravid!

Här vill jag lägga mig ned och sova 

igår var jag hos barnmorskan. Det var så himla mysigt! 

Men vi tar det från början, jag var så nervös över besöket för att jag 1) skulle behöva prata tyska och 2) jag hade fått för mig att barnmorskan skulle säga att jag inte alls var gravid. 

Jag blev iaf väldigt väl emottagen av en barnmorska som kanske var 50 men såg ut som 35. Hon ställde massa frågor och jag pratade ärligt om att jag inte alls tycker att det är roligt att vara gravid, någonsin har sett framemot att vara gravid och det här illamående. Så skönt att få förståelse och hjälp utan något dömande. Hon tog upp känsliga frågor så bra också som min vikt och att bo långt från familjen. Jag ville aldrig gå därifrån. Det kändes så tryggt pch mysigt. 

Fick ännu en medicin mot illamåendet men när jag skulle hämta ut den fanns den inte och jag hade ett mindre sammanbrott på Apoteket. 

Jag fick också se vår baby, man får 10 ultraljud här i Tyskland, men jag var föga imponerad. Jag vet att många får en wow-upplevelse men för mig kände jag mest bara att jag mår illa.