Gravid!,  tips

Ännu ett gnälligt inlägg, förlåt!

Fy fan va less jag är. Den här veckan har jag kräkts varje dag. Blir lite galen! Är så fruktansvärt trött. Vi längtade så efter att bli gravida och nu längtar jag bara efter att det ska ta slut. Inte för att jag vill ha ut barnet NU utan för att jag ska få må bra igen. Jag längtar så himla mycket efter att få träna. Just nu går jag hem och lägger mig, att sitta i soffan är för ansträngande. Längtar efter matsug och att laga mat. Längtar efter att läsa. jag har inte ens orkat titta på en bok sedan jag blev gravid. Längtar efter att orka umgås med vänner, inte vara trött hela tiden, kunna fika eller äta utan att må illa. Längtar efter att inte frysa, inte känna mig så ynklig.

 

Har iaf valt en barnmorska så nu ska jag bara kontakta henne, i tyska mått mätt så är jag flera veckor sen med det. Men nu känner jag att jag behöver stöd i att jag mår så dåligt.

Om ni inte orkar lyssna på mitt gnäll eller om ni är gnälliga och slut själva så rekommenderar jag er att kolla på den här dokumentären om scientologerna. undrar om jag inte länkat till den förut? Tycker scientologerna är så himla fascinerande för att det är sååå konstigt.