jobb,  livet,  V

En vanlig dag

Inspiration här.
Igår vaknade jag vid fem-tiden, ofrivilligt! Jag vill inte alla gå upp då utan ligger och halvslumrar till kl sex. 

Stapplar upp och går på toa, suckar åt V som sover vidare, äter flingor och mjölk till frukost och dricker blåbärssoppa. Lägger mig i soffan och sätter på Nyhetsmorgon, att sträcka ut magen hjälper mot illamående. V går upp vid sju och är 100% nyvaken. Jag klär på mig och V envisas med en kram. Är stressad och hinner inte riktigt njuta. V kör sig själ till jobbet och jag kör därifrån till mitt jobb.

På jobbet går jag igenom min dag med min kollega. Vem ska göra vad? Skriver diskussionsuppgifter inför möte och går igenom mailen. Pratar skit med en kollega. Mailar lite till. Är okoncentrerad. Lunch. Äter med en bekant som jobbar i samma hus som mig. Vi pratar om ditt och datt och lunchen blir lugn. På eftermiddagen avlöser det ena mötet det andra. Jag hatar möten för att de så sällan är effektiva ch relevanta. Blir sur av alla möten. 

Hämtar V på jobbet. Åker hem. Nu har vi tid med kramar och jag älskar hans famn och lukt. Vi lagar pastagratäng tillsammans. Jag äter en miniportion. Mår illa och lägger mig. V åker tillbaka till jobbet. Jag ska städa men ser på tv istället. Halvsover lite. Äter lite till, i sängen. 

  

Kräks i någon timme men samlar kraft och 
Städar undan det värsta. Startar en tvättmaskin. Duschar och gör en ansiktsmask. Somnar framför big Bang theory. Sover som en gris hela natten. 

Kommentarer inaktiverade för En vanlig dag