tips

Bond: Spectre

Jo men en sak som var lite rolig i förra veckan var att jag och V satte på oss finkläder och gick på premiären av den nya Bond-filmen.
Egentligen är jag inget superfan av Bond men den här tyckte jag var bra. Det var inte så himla mycket slagsmål, lixom fight man mot man, utan mer explosioner och smarthet från Bonds sida. Sånt gillar jag. När Bond måste tänka. Sedan tycker jag också att Daniel Craig är en fantastisk Bond. Men mest av allt gillar jag Christoph Waltz, jag tycker att han är helt fantastisk!
Nu är väl de flesta karaktärer någon film gamla men jag tycker att de lyckats bra med att förnya de klassiska figurerna som MoneyPenny, Q och M (även om den gamla M var helt fantastisk, älskar henne också).

Screen+Shot+2014-12-04+at+11.10.54+AM

Sedan måste jag säga att om man gör Voldemort till chef för MI5 och Moriarty chef för landessäkerhet då får man skylla sig själv när man får problem.