Gravid!

Deppad!

Fy va jag tjatar om att jag inte mår bra. Men det tar massor av den lilla energi jag har att må dåligt. Eller inte ha ork. Jag saknar att orka. Orka se på tv, orka rör mig, orka handla, orka vara en bra fru. 

Jag vill bara gråta för jag vet inte vem den här orkeslösa personen är. Egentligen har jag saker (roliga saker) inbokade varje dag efter jobbet men jag tror jag måste inse mina begränsningar och ställa in det där. Till förmån för mig själv och V. Och så klart bäbisen som dränerar mig. 

Egentligen vågar jag inte tänka på det som en bäbis eftersom att det inte gått 12 veckor än men för att orka måste jag tänka på det som en bäbis. För att det ska vara något positivt. 

Ikväll ska V laga våfflor. Vårt våffeljärn är typ från 50-talet, V hittade det på loppis och tyckte att det var fint. Önska oss lycka till! 

Uppdatering: 

Hetsåt våfflor, så sjuktgott! Och min kropp verkar älska våfflor. Självklart med grädde och sylt, äntligen något som bäbisen gillar!