mode,  resor

Livets stora mysterium

Hur kan det komma sig att man har så mycket kläder, skor och accessoarer men inget att ha på sig? Jag fattar inte. Vad är det som händer när man helt plötsligt inte har något att ha på sig? Det är lite som med trafikköer, jag förstår inte hur de uppstår. Just köerna har jag förstått att man på riktigt forskar om så det känns tryggt att det inte bara är jag som är oförstående inför det fenomenet.

Nu ska jag snart, om några dagar, börja packa inför min resa till Japan. Det sägs vara typ mellan 10-23 grader beroende på dag och tid på dygnet. Hur packar man för det? För jag har inte tänkt sova bort min tid. Jag har tänkt maxa mina nätter. Eventuellt har jag även tänkt vakna i en främmande säng faktiskt. Om jag orkar vara så målfokuserad. Annars blir det lite casual hångel tänker jag. Det här är ändå min sista chans att bara vara jag. Eller jag tror jag kommer undan med mer i år än nästa år. Hur som helst. Kläderna. VAD PACKAR JAG? Jag ska alltså få med mig något vardagligt, något affärsaktigt och något festligt. Jag orkar inhandla ungefär noll nya plagg. Det är lite effekten av att lägga ut sjukt mycket pengar på en resa som man knappt vill åka på. Vad jag gnäller. Hur som helst. Nu fokuserar vi på det riktigt gnällämnet, varför har jag inget att packa ner?