resor,  V

Ska jag våga? 

Det bästa jag vet är att överraska, folk i allmänhet och V i synnerhet. Och nu lurar jag på en överraskning åt V. Jag är inne på en resa men var? Jag älskar ju att resa och för mig kan man resa var som helst men V är lite mer kräsen. Han älskar USA. 

Egentligen är ju res-läget så idag att det enda som skiljer sig är priset på flygresan, hotell och “levnadskostnader” är typ samma om jag åker till Finland, USA eller Wien. 

Så jag funderar på om vi ska åka till San francisco eller new York i november/början av december. Jag hittade sjukt billiga flygresor till båda ställena. Vi var ju i NY förra november och älskade det. Jag var i SF för snart tre år sedan. Vi har massor av saker kvar att se i båda städerna. 

I NY var vi inte på ett enda museum tex och i SF lyckades jag missa golden gate-bron pga matförgiftning. Jag gillar SF mer än NY men båda städerna är ju fantastiska. 

Det som talar för new York är tidsskillnaden och flygresan är kortare men jag blev mer jetlaggad i NY än i SF. 

   
 
Vilken bro ska vi se? Vad tycker ni om städerna? Eller har ni något jättebra restips som ni vill tipsa om?