barn,  kropp

Kan det vara sant?

Min mens är möjligen sen. Och jag känner mig gravid, som ni vet så gör jag alltid det… Men nu i eftermiddag när jag lämnat min vän på flygplatsen bestämde jag mig för att ta ett test. 

  
Ett svagt svagt positivt test. Det kan lika gärna vara fel på testet, eller på mig. Men det är det närmaste gravid vi kommit. Jag har ingen aning om hur mycket det andra sträcket ska synas. Kanske är detta inte positivt. Jag får kolla imorgon med “morgonkisset” som man ska. 

Min första reaktion på detta: det här ska jag inte berätta för någon. 


(Har googlat positiva graviditets test och jämfört med bilder på nätet pinsamt länge nu. Läste också att om ett gravtest visar positivt är man antingen gravid eller har hormonproducerande cancer. Känner mig mer cancersjuk än gravid men tror det är dags att sluta googla nu).