Lista

Länkkärlek 

här kommer de bloggar jag läser för tillfället. Helt utan inbördes ordning. 

Unga fru Kajson – en barn-blogg för tillfället. Och jag älskar hennes tankar om sonen och att hon är ärlig. Inte bara gullegull utan även riktiga känslor och problem. 
Swede meets texan – en kvinna från samma stadsdel i samma lilla (underbara) håla som mig som bor i Florida med sin man och hund. En mysig blogg med fina bilder. 
Jennifer Sandström – bor just nu i Finland med sin sambo men drömmer om allt möjligt. Inspirerande och härligt utan att bli för mycket av det goda. 
Escaping reality – bor i Shanghai och nybliven mamma. Skriver om kulturkrockar och vardagen där. Kommer ofta med intelligenta inlägg om samhället som får mig att haja till. 
Linnea i USA – bor i Colorado. Älskar hennes självdistans och humor. Och så fina bilder! 
People in the street – en reseblogg med en förkärlek för new York. Underbara bilder på allt från skyskrapor och havet i Norrbotten. Vill man inte bli lockad att resa ska man inte läsa den här bloggen. 
  
Sex kvinnor! Som inspirerar på olika sätt. Framför allt som sätter färg på de där långtråkiga stunderna varje dag och håller mig sällskap vid frukosten. Tack för det!