jobb,  livet,  München

Dagens i-landsproblem 

igår var jag och V och kollade på ett hus. Huset ligger precis där vi vill att det ska ligga. Så vi var taggade. Men huset var för stort! 

Det hade fem sovrum och två vardagsrum, 1 kök och 2 badrum. Egentligen så skulle fem sovrum passa oss. I framtiden. Men de här rummen var enorma och jag fick nästan panik! Vi bor lixom in en tvåa nu! 

Så adressen var rätt men huset fel, för oss. För någon annan passar det säkert finfint. Både jag och V var lite deppiga igår kväll och vi såg på Discovery Channel typ hela kvällen. Mysigt och välbehövligt efter en lång vecka. 

Nu är det måndag och jag tar nya tag.  

 
Jag hoppas att veckan ska bjuda på lugn och arbetsro på jobbet. Middagar som känns lustfyllda och inte påtvingade samt besök av min bästis i helgen.