jobb

Micromanaging 

Den här veckan har varit kaos och även fast det är fredag snurrar jobbtabkarna i huvudet. Vi har gjort en omstrukturering på jobbet som jag egentligen är nöjd med men jag ska ta över en kollegas jobb och kollegan håller på med extrem “micromanaging” tex vill hon bums att jag ska ha den kundvagn med skit som hon Hr släpat runt på. Fast jag sagt tusen gånger att jag inte vill ha kundvagnen så har hon tjatat om den varje dag den här vecka. Och igår bara dumpade hon den på mitt kontor! blir galen! Känner att om detta fortsätter så kommer jag säga upp mig direkt! (Detta är bara ett av flera exempel på hur hon pillat i helt oväsentliga detaljer). 

Men nu är det helg och mitt nästa steg nästa vecka är att prata med chefen. Men nu ska jag släppa de tankarna. Och ha en riktigt trevlig helg som innefattar middag med svärföräldrarna och ett besök på Ikea men också titta på ett hus som V är kär i.