kropp

Otursdag? 

Så jag hasade mig iväg till jobbet iaf imorse. Skulle sitta och läsa. Kommer dit och det visar sig att de byter golv i rummet bredvid mitt kontor, mycket höga ljud. Så vid 11 drog jag. 

Jag åt lunch med en vän och efterrättsbuffe. Och sedan drack jag kaffe med en annan vän. Då var jag såååå trött! Somnade nästan sittande. Men jag hade bestämt mig för att köpa ramar åt mina bilder jag köpte i Paris. Sagt och gjort. Traskade iväg dit. Hittade ramar. 

Gick in i en annan affär och hittade ett par jeans. Mina favvojeans är snart slut och modellen hade utgått men hittade ett par som kan vara ännu bättre, mirakel kan ske! Hittade av en slump tyg på rea så att jag kan klä om mina kuddar. Och sedan ringde jag V. Jag skulle hämta honom på jobbet. 

Gick upp till bilen, kastade in mina påsar och satte mig. Men bilen startar inte. Är så seg och känner hur ilskan väller över mig direkt. Gah!, bilen är sönder! 

Inser sedan att jag sitter på passagerar sidan… Och ingen kör ju för det är bara jag i bilen. är det dags att åka hem och sova. Har slumrat någon timme men mår illa av trötthet. Detta blir en helg i vilandets tecken! 

Kommentarer inaktiverade för Otursdag?