tips

Filmtips: Askungen

jag och min vän ville se en film som vi kunde prata sönder. Så vi såg spelfilmen Askungen. 

  
Vi kan säga så här, det gick alldeles utmärkt att prata sönder den för den var en exakt kopia av Askungen den tecknade versionen. 

Jag hade tänkt mig (kanske ska börja läsa bak på filmer) att det skulle vara ett nytt perspektiv på Askungen eller gå lite djupare in på problem, kanske får Askungen tänka lite mer själv eller prinsen kanske får ta lite mer plats? Men icke! Allt är exakt som i den tecknade versionen. 

Ja Askungen ät ju en klassisk saga och historien är berättade på massor av sätt men en twist eller någon detalj som ändras skadar ingen. 

Dessutom tyckte jag att vissa av de magiska scenerna var dåligt animerade. Men det är en film att se när man vill prata sönder den och det gjorde vi verkligen.