Vardagen

Världens längsta måndag

IMG_5792
Outfit häromdagen. Kjol och sjal från Lindex och skönaste skorna från Vans.

Ja, den kändes faktiskt så när jag äntligen kom hem klockan 11 på kvällen. Sisådär 14 timmar efter att jag lämnat hemmet på morgonen. Men det var en bra dag. Det är egentligen bara åtta dagar kvar på min anställning men det känns helt knäppt för nu känns det äntligen som jag kommit igång och får lite gehör.

Idag jobbar jag från sängen typ för jag är helt slut. Helt jätteslut och skakig är jag. Det enda som piggar upp är kompisar som hör av sig. Både fina tjejkompisar som min kompis K och Happy som påminner mig om att jag inte är ensam och att de tänker på mig men också fina killar som Björnen och min man. Känner att just min man kanske ska få en bättre presentation någon gång då energin finns. Även Björnen kanske behöver en närmare introduktion. Nu ska jag läsa lagtexter och dricka te.

Kommentarer inaktiverade för Världens längsta måndag