Okategoriserade

Monday mood

Måndag, trött efter en fullspäckad helg. Har haft mina föräldrar på besök och vi har varit i fullfart från det att de kom i fredags tills dess att de åkte strax efter lunch igår. Vi började med ett försenade födelsedagspresenter och bubbel innan middagen i fredags. Sen har det varit full fart.
Det har spacklats, skruvats ner saker från väggarna, vi skruvade ner TVN och hittade ett stort hål i väggen så pappa blandade en betongmix och fyllde igen det. Sen målades det, ett laget med färg och snart insåg vi att vi måste köpa mer färg för det skulle inte räcka.

Innan fredagskvällen var över hade vi maskeringstejpat det mesta, målat ett lager färg närmst den vägg som skulle tapetseras. Lördag morgon var vi uppe före sju och efter frukost var det full fart igen. MEr färg, tejp och grejer skulle inhandlas. Jag målade medan mamma och pappa tapetserade. Efter en snabb lunch och en promenad i solen var det dags att riva markeringstejp och börja montera tillbaks allt som skulle upp på väggarna igen. Mamma fick dessutom ett ryck och putsade mina fönster.

Lördagkväll spenderade vi ute, på restaurang, för att fira min och mammas födelsedagar. Vi åt och drack gott och pratade om allt mellan himmel och jord. En sak är säker, jag är verkligen lyckligt lottad. Trots att jag inte alltid stått mina föräldrar nära har de alltid funnits till hands när de behövs. Oavsett om det är praktisk hjälp i form av renovering, pengar eller kärlek som behövts så har de funnits där!

I går innan de åkte tillbaks norrut hann jag och pappa med en sväng runt milbanan uppe i motionsspåren. Fina goa pappa, inte alltid så bra på att visa känslor – men alltid en klippa när han kan få visa på andra sätt hur mycket han verkligen bryr sig!

Kommentarer inaktiverade för Monday mood