Killar,  livet

Helgen och utländskt sextande

maxresdefault

Vad har jag gjort i helgen? Tackar som frågar. Jag har haft huvudvärk och sovit. Det är på riktigt så man kan sammanfatta min helg. Jag kan ha tagit ut seger lite i förskott där i fredags. På vägen hem gick bilen sönder. Stressen gjorde mig helt illamående. Jag kom hem, åt middag, kräktes och gick och lade mig gråtandes över att jag en gång i tiden var ihop med mitt ex tror jag. Minns inte ens, han var inte poängen. Jag orkade bara inte inte tänka på allt annat jag hade att tänka på. Jag drog slutsatsen att jag måste skriva en lista på saker som jag ska göra så det blir lite enklare att arbeta sig igenom. Jag ringde Kristofer för att berätta om matincidenten. Det är deal jag har med mig själv, att aldrig ljuga för honom om det där. När jag har gjort det så har det fort blivit en återkommande grej. På lördagen kom sedan sammanbrottet när jag bara satte mig på golvet och grät. Det var skönt om än, och det här är kul, stressande. Jag har ju inte tid att gråta. Det är inte mycket kvar av denna galenskap men det är kanske några veckor till innan det lugnar sig.

Lite kul har jag kanske hunnit med. Jag har sett på en månad av missade avsnitt av min favortitsåpopera. Jag har gett mitt nummer till killen i godisaffären. Det var ju lördag trots allt och han förtjänande lite lördagsgodis han med. Jag har försökt prata lite klokheter med Panda om dejter och hur man flörtar. Helt meningslöst för han lyssnar inte. Jag har skickat en massa sms till Dörrvakten. Jag har gått helt utanför min bekvämlighetszon och sextat på engelska. Och det där kan vi skriva ett helt inlägg om. Engelska är ett språk jag pratade innan svenska. Det är en språk jag behärskar, väl. Jag vill gärna tro att jag kan vara porrig på engelska och när jag väl hade kommit över spärren att vara våga vara porrig så inser jag att Björnen jag sextade med är uppväxt med samma engelska som jag. Den lite finare (jo, i England finns de fortfarande sådana klasskillnader). Denna engelska innehåller inga porriga ord. Sextandet blir lite mer Jane Austin än 50 Shades of Grey. Det var bara pinsamt jobbigt. Jag fick googla definitioner av vissa saker som han skrev för att vara på den säkra sidan. Det var trots allt ett tag sedan jag läste Jane Austin. Jag vet inte. Antingen får jag bli mer romantisk eller han lite mer porrig men jag säger det redan nu, oklart om något av det kommer hända. Nu kanske någon erfaren människa undrar varför jag inte bara skickar bilder. Det skulle jag såklart kunna men det vill han inte att jag gör. Ha! Det var lite jobbigt ska erkännas.

Men hörrni, jag är glad att sms flörtandet är tillbaks. Det är precis så mycket verklighetsförankring jag orkar med just nu.