Lista

Alex gillar:

V • glass • morgonen • kaffe • solen • resa • vänner • människor i största allmänhet • att bada naken • att bada med kläderna på • att bada i månskenet • att gå barfota • Sverige • att plocka bär • ekologiskt • te • hösten • att åka skidor • nysnö • midnattssol • minus 30 grader och stjärnklart • älgar • solglasögon • böcker • att promenera planlöst runt i städer • apelsinjuice med is • avokado • ljus • att ligga i soffan med en älskad och se på film • pasta • att gå av flyget i en ny stad och mötas av “utlandsdoften” • breaking bad • sorbet • handboll • Kim Källström • att göra riktiga fynd • skriva listor • att läsa en riktig bra bok långt in på småtimmarna • att prata • sms • Twitter • fisk • fondue • havet • OS • att springa • Stockholm • Norrland • London • Italien • historia • yoghurtglass med godis i • grädde • Hammarby • sälar • att promenera i ösregn • min jacka • att gå och lägga mig på kvällen • de tre första säsongerna av glee • blåbär • rödvin • Twitter • bokhandlar • jeans • Nike • fotbolls-VM • vänner • HBO • grönt • gympaskor • grädde • livet • pudersnö • norrsken • Disney-film • en lång och varm dusch • Nyhetsmorgon • på spåret • soda pops • ostbågar • alperna • utflykter • matsäck