Sjukdomar,  Vardagen

Stresstrappor

Idag har jag kommit till slutsatsen att min kropp saknar någon form av något för jag är sinnesjukt trött. Sådär att jag sover hellre på lunchen än äter för annars funkar det inte. Det kan mycket väl vara stress men jag vet inte hur jag skakar loss den. Min läkare har beordrat cirka 10 olika blodprov för att kolla så att sköldkörteln och binjurarna verkar fungera och att alla vitaminnivåer är bra.  Ironin i det här är då att proven ska tas tidigt en morgon när jag inte känner mig stressad. Det är lite oklart när en sådan dag ska inträffa denna sida på året men kanske i oktober. Tills dess uppgraderar jag vitaminintaget på eget bevåg.

Dagen idag har annars bestått av ganska smidigt arbete, surdegsmackor och te i mängder samt en massa spring i trapporna. Åka ner till bottenvåningen (för det är inte bra att gå nerför trapport) och sedan gå nio våningar upp är min stress relief. Vissa har en stressboll, jag har en jäkla massa trappor.

Annars har dagens insikt vara att jag inte kan sexta på engelska. Det är roligt. För jag kan ju orden och är helt bekväm med engelskan men det blir ändå bara pannkaka.

Nä, ni ska jag försöka koppla ner. Det tar ett tag.