Träning

Träning

Min träning har varit lite lidande sedan semestern, jag har inte riktigt tränat så mycket eller så intensivt som jag kanske önskat. Vad har det berott på?

Först var det en inbillad hälseneinflammation som egentligen var ofantligt stela vader. Först härledde jag det till nya skor, sen försökte jag vila bort det och till sist tog jag mig i kragen och gick till sjukgymnast/ortoped. Min hemläxa blev 3*15 sek stretching 3 gånger om dagen och igår på återbesöket gav sjukgymnasten tummen upp att det såg mycket bättre ut!

Nu har jag den sista veckan dessutom haft förbannat ont i min underarm. En liten muskel som sitter på insidan, strax under tummen, och som varit stenhård, svullen och som protesterat såväl vid steckande som böjande. Det enda som underlättat är vila. Igår satte sjukgymnasten först laser och sen akupunkturnålar i muskeln och nu känns det bättre. Om än inte helt bra.

Men nu är det höst, och jag är taggad på mer löpning, lite styrka och i nästa vecka kör jag och en kompis igång military fitness träning. I april ska ju jag, Natalia och två tjejer köra en hinderbana (typ Toughest, Tough Viking) och det är kanske dags att träna på att krypa, klättra, hoppa och allt annat som kan ingå i en hinderbana.

På gårdagens löppass utmanade jag mig lite, jag tog sats och sprang uppför en slalombacke, det enda som till slut fick mig att fortsätta uppför backen istället för att lägga mig ner och dö litegrann var att inte missa hela solnedgången. För löftet jag gett mig själv var att sprang jag uppförbacken skulle jag få stanna på en fotosession… Det gäller att ge omedelbar belöning för väl utfört arbete =)

Höstens solnedgångar är de vackraste!
Kommentarer inaktiverade för Träning