Bakning,  jobb

hej väggen!

Ja, jag sprang in i den idag efter lunch. Den stod där helt plötsligt, som en stenhård vägg. All energi rann av mig, ögonen är trötta, hjärnan känns som att någon hällt sirap i den. På något sätt fortsätter jag kämpa på. Och hoppas att energidippen ska ge med sig.
Tror att den kan härledas till en spontanfika efter lunch. Ett fikagäng som bestämt sig för att ha måndagsfika, med kravet på hembakt och gärna nya försök som provsmakas och utvärderas, med hemsida för recept och allt. Kanske något för baktanten i mig att joina om projektet fortsätter som planerat?

Min bokade tid hos fysioterapeuten bokades om till imorgon efter jobbet. Jag måste ta mig dit, mina hälsenor är allt annat än glada på mig och jag vill inte utsätta dem för mer påfrestning än vad jag gör genom att gå på dem. Så springandet har fått sig en ofrivillig paus.

Kommentarer inaktiverade för hej väggen!