Okategoriserade

God morgon!

  Alltså vart tar tiden vägen. Jag kan slå vad om att det var måndag igår, okej i förrgår, och nu är det söndag? Ju mindre jag gör desto fortare verkar tiden gå. Jag förstår absolut ingenting.

Veckan har ägnats åt att plocka undan inför hösten och träffat kompisar, styrelsemedlemmar och ännu mer höststädning. Vår och höststädning är bland det bästa jag vet men på grund av en lägenhet som stått oanvänd i tre månader och mest använts som en dump så känns det lite omäktigt. Och visst det är bara en lägenhet men boende utan tror jag är större än huset jag bodde i förr.

Nä, jag måste försöka sova lite till. Vaknade alldeles för tidigt av stress inför allt jag måste göra idag. Och självklart stress inför helgens halvt spontana kräftskiva. Detta trots att jag bestämt att det ska vara knytkalas, för att minska kraven på mig. Jag måste lära mig släppa kontroll. 

Kommentarer inaktiverade för God morgon!