livet,  Semester,  vardagslyx

En sommar i Sverige

Vad hände egentligen, där efter Danmark? Jag gick in i semesterdimman och jag är inte säker på att jag kommit ut än.

Veckorna som gått har jag tillbringat i Sverige. Varit på japansk temafest, spontanfestat med Natalia tills solen gått upp, sprungit tills mina hälsenor ömmat, vilat i solen och läst böcker. Jag har hängt med familj och vänner, börjat dejta och kanske slutat igen.

Veckorna har verkligen varit min alldeles egna oas av energi. Jag har laddat med så mycket härliga minnen och solvärme att jag nästan är sprängfylld. Sista veckan hängde jag på klippor, i solen, med en bok och poddar. Tid för mig, reflektion och återställning. Så himla skönt, att våga känna efter och stå för mitt behov. Det är inte en alltför långvarig egenskap i mitt liv.

  

Kommentarer inaktiverade för En sommar i Sverige