tankar,  vänner

Så fint men också lite hjärtevärk

idag var jag på en kurs i blombindning som ordnades av en svensk kvinna. Jag är egentligen mycket lite intresserad av blommor men jag har lovat att jag ska utmana mig själv mer och saknar svenska så jag tänkte: äh va sjutton det kan inte skada!! 

Och det var fint. Vi fick semlor till fika, i 35 gradig värme var det såååå gott men också sååå fel.

  
Och de hade svensk läsk! Tom trocadero! 

Blombindning var dock inget för mig. Det visade, eller jag fick det bekräftat att jag inte är en blommig-person. Jag gjorde ett arrangemang jag blev nöjd med men det var väldigt less is more och tog typ en tiondel av vad de andra la ned på sina kreationer. Jag tappade intresse och tålamod snabbt. 

  
De andra tjejerna, totalt runt 10, hade barn. Mellan 7 år och 4 månader och de pratade om dem hela tiden. Jag förstår det. Men det blev inget barn den här månaden heller så det gjorde lite ont i hjärtat. 

Imorgon är en ny dag, med nya tankar och färre blommor! 

Kommentarer inaktiverade för Så fint men också lite hjärtevärk